Arild Morch

  • Født: 8. mai 1952
  • Død: 6. september 2018

Vi minnes latter og glede

Arild ble født i 1952 og hadde sin barndom på Øygården i Kristiansund. Han bygde seg hus på storbakken hvor han bodde i en tiårsperiode. Han flyttet til Trondhjem på slutten av 80 tallet og bodde sammen med sin Hilde til siste slutt.
Arild jobbet som selger i hele sin karriere og hadde et stort engasjement i jobben sin, han hadde et godt forhold til alle sine kollegaer og var godt likt av sine kunder.
Arild var med å startet Saltic som var et bedriftfotballag som han viste stor interesse for.
En av hans store lidenskap var Motorsport og kjørte aktivt bilcross og rallycross.
Han var dommer og satt i styret i KNA midt-Norge i mange år. Lykken for Arild var livet på veien, om det var på bobilturer med Hilde og Bruno. Eller om det var på bilturer i forbindelse med jobb.
Han gjentok mange gang at det å være i bilen var medisin og smertelindring for han. Arild var en godt likt mann med masse humor og gode råd.
Han så noe godt i alle og hadde et stort hjerte.Han var glad i dyr, og matet gjerne fuglene når frokosten ble tatt ute i det fri.  Høsten 2013 fikk Arild dessverre påvist Kreft.
Han kjempet til siste slutt å sovnet stille inn med sin familie rundt seg. Vi minnes en morsom å omtenksom pappa, en raus bestefar, en kjærlig samboer og turvenn.
En humoristisk og god bror å onkel.   Vår bauta,  vår trygge havn.  Vi vil savne deg ❤️
Frei kirke
14 September 2018 13:00

Om begravelsen til Arild Morch 

Tid og sted for seremonien 14-09-2018 13:00 Frei kirke

Frei Kirke


Adresse til bisettelsen

Frei kirke, Egil Ullserks vei, 6523, Frei